Neem contact
met ons op

Over ons

Van Amelsvoort Kassenbouw ontwerpt, produceert en bouwt hoogwaardige kassen en bedrijfsruimtes in Nederland en België. Dat doen we voor alle segmenten van de tuinbouwsector: van groente-, fruit- en plantenkwekerijen tot tuincentra, universiteiten en tuinbouwscholen.  

Dé Brabantse kassenbouwer

Na de oprichting in 1958 heeft Van Amelsvoort Kassenbouw zich ontwikkeld tot dé Brabantse specialist in kassenbouw voor de tuinbouwsector. Vanuit Brabant voeren wij projecten uit in heel Nederland en België. U kunt bij ons terecht voor projecten van alle formaten: van complexe kleinere bouw, zoals bv. 3.000 m2 voor bloembollenteelt, tot projecten groter dan 10 hectare.

Eén partner voor alle fasen van de bouw
Van Amelsvoort Kassenbouw gaat altijd uit van uw wensen en behoeftes. We starten dan ook met een grondige inventarisatie van uw situatie. Op basis daarvan maken we een ontwerp op maat, waarbij we uiteraard rekening houden met de nieuwste ontwikkelingen, normen en (milieu)eisen. Vervolgens starten we met de bouw. Die wordt uitgevoerd door een vast team van ervaren kassenbouwers, indien nodig aangevuld met specialistische externe medewerkers. Van Amelsvoort Kassenbouw maakt gebruik van materieel die we in eigen beheer hebben. Hierdoor kunnen we de planning strak in de gaten houden en coördineren wij de bouw met strakke hand en oog voor detail. Eén partner voor alle fasen van de bouw, dat werkt wel zo prettig.

Onze kernwaarden
Bij Van Amelsvoort Kassenbouw hechten we veel waarde aan het contact met onze klanten. Daarom heeft u gedurende het volledige proces één vast aanspreekpunt die u altijd kunt bereiken voor advies en antwoord op uw vragen. De combinatie van korte lijnen, duidelijke afspraken en een flexibele en no-nonsense werkwijze zorgt voor een prettige samenwerking. Zo draagt ons team bij aan het leggen van de perfecte basis voor een gezonde en rendabele bedrijfsvoering. 

Bel ons op +31 (0)162 51 25 54 Meer informatie?
Bel ons op +31 (0)162 51 25 54 Meer informatie?
Van Amelsvoort Kassenbouw
Blokenweg 1
5165 NR Waspik
Noord-Brabant, Nederland

T +31 (0)162 51 25 54
E info@vakassenbouw.nl