Neem contact
met ons op

Leveranciers

Van Amelsvoort Kassenbouw maakt gebruik van hoogwaardige materialen die - indien nodig - in eigen huis worden geoptimaliseerd. De producten zijn afkomstig van gerenommeerde leveranciers in de glastuinbouw. 


Alcomij ontwikkelt en produceert staalconstructies en aluminium systemen voor de bouw van glazen kassen. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan productinnovatie en kwaliteit, waardoor de producten van Alcomij voldoen aan de allerhoogste standaarden.

Voor optimale omstandigheden in de kas is het noodzakelijk om te ventileren. Dit wordt onder meer gerealiseerd door het gecontroleerd openen en sluiten van luchtramen. Ridder Drive Systems biedt diverse soorten ventilatie-oplossingen voor glazen kassen en biedt daarbij meerwaarde dankzij een zeer klantgerichte en oplossingsgerichte aanpak.                                                                                                                                                   


Van der Valk Horti Systems ontwikkelt en produceert luchtmechaniek- en schermmaterialen voor glazen kassen. Deze materialen dragen bij aan het optimaliseren van het klimaat in de kas. Van der Valk besteedt hierbij veel aandacht aan de ontwikkeling van nieuwe producten en systemen.                                                                                                                    


Zeus Beton produceert prefab betonproducten voor onder meer de agrarische sector. De prefab kasfundaties maken een zeer korte bouwtijd mogelijk, waarmee Zeus Beton bijdraagt aan een forse tijdswinst. 

 

Bel ons op +31 (0)162 51 25 54 Meer informatie?
Bel ons op +31 (0)162 51 25 54 Meer informatie?
Van Amelsvoort Kassenbouw
Blokenweg 1
5165 NR Waspik
Noord-Brabant, Nederland

T +31 (0)162 51 25 54
E info@vakassenbouw.nl