Neem contact
met ons op

Meer dan 60 jaar kwaliteit uit Brabant

Kassenbouw, serrebouw België, kassenbouw België, kas tuinbouw, kassenbouw brabant, kassenbouw bedrijven

Van Amelsvoort Kassenbouw, meer dan 60 jaar kwaliteit uit Brabant 

Bekijk ons aanbod


Heeft u een onderneming in de tuinbouw branche en bent u op zoek naar kassenbouw bedrijven in de regio Zuid-Nederland (Brabant, Limburg, Zeeland en Gelderland), Noord-Holland of België (Vlaanderen)? Dan komt u vanzelfsprekend terecht bij Van Amelsvoort Kassenbouw uit Raamsdonk, Brabant. Ons kassenbouw bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en monteren van een kas voor uw tuinbouw bedrijf. Jaarlijks realiseren wij diverse kassenbouw projecten in Nederland en België in Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Zuid-Holland en Noord-Holland en Vlaanderen. 

Binnen de kassenbouw zijn diverse uitvoeringen, afmetingen en hoogtes mogelijk. Bij Van Amelsvoort Kassenbouw gebruiken wij voornamelijk twee kas constructies voor tuinbouw kassen. De Venlo kas wordt vooral toegepast in tuincentra en binnen de tuinbouw bij de teelt van groenten en snijbloemen. De Cabriolet kas is met name geschikt voor afharding van tuinbouw gewassen in buitenlucht omstandigheden. 

Van Amelsvoort Kassenbouw is al meer dan 60 jaar specialist op het gebied van kassenbouw in de regio Zuid-Nederland (Brabant, Limburg, Zeeland en Gelderland), Noord-Holland en België (Vlaanderen). Het bedrijf onderscheidt zich van andere kassenbouw bedrijven door haar open bedrijfsvoering en ruime expertise op het gebied van kas constructies. Daarnaast maken de hoge productkwaliteit, persoonlijke service en de no-nonsense mentaliteit van ons kassenbouw bedrijf ons tot een betrouwbare speler en prettige partner om uw project te realiseren. Onze kassenbouw projecten zijn met name terug te vinden in Zuid-Nederland (Brabant, Limburg, Zeeland en Gelderland), Noord-Holland en België (Vlaanderen). Wilt u uw kas niet alleen gebruiken voor de tuinbouw, maar ook als bedrijfsruimte? Ook dat kan Van Amelsvoort Kassenbouw voor u realiseren. 

Bent u werkzaam in de tuinbouw of vergelijkbare branche en zoekt u een kassenbouw bedrijf in Brabant, Limburg, Zeeland, Gelderland, Noord-Holland of België? Van Amelsvoort Kassenbouw realiseert compleet uw kas voor de tuinbouw. Vraag vandaag nog een offerte aan bij onze kassenbouw specialisten via tel. +31 (0)162 51 25 54 of via het contactformulier op deze site, en laat onze kas bijdragen aan uw succesvolle tuinbouw.

Bel ons op +31 (0)162 51 25 54 Meer informatie?
Bel ons op +31 (0)162 51 25 54 Meer informatie?
Van Amelsvoort Kassenbouw
Blokenweg 1
5165 NR Waspik
Noord-Brabant, Nederland

T +31 (0)162 51 25 54
E info@vakassenbouw.nl