Neem contact
met ons op

Dé kassenbouwer uit Brabant

kassenbouwer kassenbouwers, kassen, kassen glas, kassen Nederland, venlo kas, glastuinbouw kassen, tuinbouwkassen

Van Amelsvoort Kassenbouw, dé kassenbouwer uit Brabant 

Bekijk ons aanbod


Glastuinbouw, kassen en Nederland en België zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. U weet als geen ander dat goede kassen van kwaliteits glas onmisbaar zijn, bij het realiseren van de perfecte teelt. Heeft u een tuinbouw bedrijf, en bent u op zoek naar kassenbouwers die uw tuinbouwkassen kunnen realiseren? Dan bent u bij Van Amelsvoort Kassen bouw, gevestigd in Raamsdonk (Brabant, Nederland), aan het juiste adres. Wij leveren met name de Venlo kas en Cabriolet kassen van glas in diverse uitvoeringen.

Dé Brabantse kassenbouwer is een familiebedrijf dat zijn sporen in de glastuinbouw meer dan verdiend heeft. Wij realiseren tuinbouwkassen en kassen van glas in zowel Zuid-Nederland (Brabant, Limburg, Zeeland en Gelderland), Noord-Holland als België (Vlaanderen). Met ruim 50 jaar ervaring in het ontwerpen en monteren van kassen en glas gedekte bedrijfsruimtes, beschikt Van Amelsvoort Kassenbouw over de kennis en ervaring om u een kwaliteitsproduct te leveren. 

Zoals het een ware kassenbouwer betaamt, ontwerpen wij tuinbouwkassen op maat. U kunt daarbij kiezen uit voornamelijk de Venlo kas en de Cabriolet kas. De basis van een (glastuinbouw) kassen ontwerp wordt gevormd door uw eisen en wensen. Daarnaast zijn de constructie van het glas, lichtinval en energiebeheersing belangrijke aspecten bij het realiseren van de tuinbouwkas. 

De kassenbouwers van Van Amelsvoort Kassenbouw hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en monteren van tuinbouwkassen en glastuinbouw kassen in Zuid-Nederland (Brabant, Limburg, Zeeland en Gelderland), Noord-Holland en België (Vlaanderen). Middels geavanceerde computertechnieken realiseren wij een optimaal kassen ontwerp. Vervolgens dragen wij zorg voor een vakkundige constructie van uw venlo kas of cabriolet kassen op locatie. Een degelijke afwerking van de kassen of glas gedekte bedrijfsruimte is daarbij vanzelfsprekend. 

Heeft u interesse in onze deskundigheid als kassenbouwer? En wilt u ons uw glastuinbouw kassen laten realiseren? Neemt u dan vandaag nog contact op met uw specialist op het gebied van de Venlo kas, tuinbouwkassen en glastuinbouw kassen in Nederland. U kunt de kassenbouwers van Van Amelsvoort Kassenbouw bereiken via het contactformulier op deze site of via tel. tel. +31 (0)162 51 25 54.

Bel ons op +31 (0)162 51 25 54 Meer informatie?
Bel ons op +31 (0)162 51 25 54 Meer informatie?
Van Amelsvoort Kassenbouw
Blokenweg 1
5165 NR Waspik
Noord-Brabant, Nederland

T +31 (0)162 51 25 54
E info@vakassenbouw.nl